Supervision

Jeg tilbyder supervision og ledelsessparring til professionelle. Jeg arbejder indenfor erhvervspsykologi og organisationspsykologi , Så er du en organisation, institution, opholdssted eller lignende så vil du hos mig opleve en målrettet rådgivning og vejledning der på sigt vil kunne ændre din praksis og skabe nye og konstruktive resultater. Jeg tilbyder dig således en praksisnær rådgivning, vejledning og supervision.

Er du en ung psykolog på vej mod din autorisation er du meget velkommen hos mig. Jeg har mange års erfaring i at uddanne psykologer.

Er du  socialrådgiver, pædagog, miljøterapeut m.m. er du også meget velkommen hos mig. Jeg har en dybdegående og lang teoretisk og praktisk erfaring indenfor miljøterapi, socialpsykiatri og børne- og unge sager.

Er du familieplejer og har brug for at få vendt din og dit plejebarns situation så tøv ikke med at henvende dig til undertegnede.

Jeg kan med mine mange års erfaring være en positiv og ressource fremmende sparringspartner, der med friske øjne hjælper dig videre og måske endda helt i mål.

 

Du har mulighed for at modtage vejledning i min klinik i Ringkøbing eller jeg besøger dig. Jeg kan naturligvis også tilbyder dig hjælp online.

Kontakt mig